taas päivittää vähän tätä blogia.. O_o

No juu, olen sairaslomalla kiitos hehkeän räkätaudin ja kuumeen, joten hyvin ehtii istua koneella (kunnes alkaa huimata ja on pakko mennä takaisin maate..). Kesä on lähestulkoon ohi.. Kesätöitä TYKSissä on jäljellä vielä pari viikkoa, toivottavasti syksyllä saa tehdä jotain sijaisuuksia ja joululomallakin olisi mukava työskennellä. Vähäsen hirvittää ne pari harjoittelujaksoa, niiden lisäksi pitäisi alkaa tosissaan tekemään opinnäytetyötä ja vielä tehdä töitäkin siinä sivussa. Puuh.

Lapset on ok, Roope aloitti eskarin ja on nyt sitten niiiiiiiiiin iso poika :) Lokakuussa Roope joutuu kirurgin veitsen alle, leikataan kita- ja nielurisat pois jatkuvien korvatulehdusten ja kuorsauksen takia.

Olen shoppaillut aivan hirveästi. Sekä kirppareilla on tullut käytyä, että ostettua sitten merkkivaatetusta.. Olen aivan hurahtanut Guessiin, Gapiin, Tommy Hilfigeriin ja tietysti on ikisuosikki Gymboree.. Etenkin lapset ovat saaneet läjäpäin uusia vaatteita.

Matkakuumetta pukkaa.. Viime kuussa käytiin lasten kanssa Ruotsissa, mikä oli ihan mukava reissu mutta jonnekin kauemmas pitäisi kyllä päästä.. Täytyy katsoa jos viimeisestä tilistä jää jotain käteen niin voisi sijoittaa rahat matkaan :) Tai sitten ei.. Se jää nähtäväksi ;)