Johan on aika taas rientänyt vauhdilla. Tuntuu, ettei mukamas tee mitään, ja päivät vaan valuvat käsistä.
Jotain jänniä uutisiakin on, nimittäin aloitin urani hoitoalalla tekemällä ihan OIKEITA töitä. Olin tuossa neljä edellistä päivää yhdessä Turun vanhainkodissa töissä, perushoitajan hommia tekemässä. Röntgenhoitajan koulutukseen kuuluneen vuodeosastojakson perusteella sain melko hyvät valmiudet toimia perushoitajana. Lisäksi vanhat sairaanhoitajaopinnot vuodelta kivi ja kanto ovat vielä jotenkuten mielessä. Palkkapäivää odotellessa.. ;) Ja toivon mukaan satelee lisää työpäiviä lähiaikoina. Vanhustyö on hyvin mielekästä, etenkin tällä osastolla, jossa suurin osa oli hyväkuntoisia, tosin autettavia kuitenkin. Aivan ihania mummoja ja pappoja, joilla on laaja elämänkokemus ja runsaasti muistoja, joita he haluavat jakaa toisten kanssa.

Lasten hoitopaikka-asiat vähän stressaavat. Lunan perhepäivähoitaja jää eläkkeelle ja Roopen päiväkoti suljetaan. Jippii. Eli molemmat pitää saada uuteen paikkaan. Päivähoidon johtajan kanssa puhuin puhelimessa tuossa taannoin ja esitin toivomuksen, että molemmat lapsoset voisivat mennä toiseen tämän alueen päiväkotiin, joka on sitten seuraavaksi lähin tästä talosta katsottuna. Roopen tämänhetkinen päiväkotihan on tuossa ulko-oven vieressä ja Lunan hoitaja asuu melkein viereisessä talossa. Aivan ihana ja kätevä järjestely, joka on toiminut loistavasti.. Saa nähdä miten jatkossa. Kesäksi molemmat ilmeisesti menevät jollekin perhepäivähoitajalle...

Luna on hirveässä räkätaudissa tällä hetkellä. En voinut viedä ressukkaa hoitoon tänään, joten jäi koulupäivä (kaikki kaksi tuntia) väliin, ja huomennakin jää jotain. Aamupäivällä olin harjoituskappaleena, Lona otti verikokeen. Sujui hienosti, eikä tullut edes mustelmaa, kuten monesti ennen terveyskeskuksessa käynnin jälkeen.

Koitan väsätä ravitsemustieteen kirjallisia töitä, joiden palautuspäivä on huomenna... Motivaatio tyylikkäästi ihan 0. Onhan tässä koko yö aikaa...

Tänään käväistiin kirpparilla pitkästä aikaa :) Ihanaa, tykkään <3 Pääskyvuoren linkki-kirppikseltä löytää usein monenlaista hyödyllistä ja HYVÄKUNTOISTA. Tänään mukaan tarttui iso teletappi (Hipsu), joka puhuu (Luna oli ratketa riemusta. Teletapit ovat parasta tällä hetkellä ;)), pienempi teletappi, teletappilautanen (sepäs vasta onnellinen asia oli, kun sai syödä tappilautaselta), pussillinen hiusjuttuja Lunalle (siis hiuslenkkejä, panta, pinnejä jne. Pikkuneidin tukka kasvaa suorastaan silmissä, enkä raaski leikata ollenkaan), molemmille lapsille kirjat, Roopelle Tarzan-ukkeli, leluauto ja Puuha-Pete -saha, itselleni löysin Van Helsing -dvd:n (siis sen animen, ei sitä kökköleffaa) ja Tony osti Cop Land -dvd:n.... siinä on Sylvester Stallone ;) Tony tykkää äijäilyelokuvista, jotka mielestäni ovat täysin aivottomia :D Toisaalta itse olen elinikäisessä koukussa Buffy the Vampire Slayeriin, joten kukapa minä olen nauramaan toisten mieltymyksille ;). Roopelle ostin myös tennarit kahdella eurolla, olivat uudet :O sekä kukkaruukun kastelualustoineen, pitää saada toi yucca-jukka-what-ever-palmu tuosta isompaan ruukkuun. Lisäksi löytyi kantolaukku kannettavalle dvd-soittimelle.