Miten hitossa tämä viikko on tuntunut jotenkin niin kauhean vaikealta?
Kotona on asiat varsin hyvin, mutta heti kun astuu koulun ovesta sisään.. Tekisi mieli jäädä ala-aulaan vaan makaamaan, huolimatta siitä että joutuisi takuuvarmasti tallotuksi.
Tämä päivä kyllä kruunasi kaiken. Anatomian suullisesta tentistä pääsin läpi, jipii. Hermostutti hieman, kun Sinikka iski pääkallon käteen ja käski alkaa luettelemaan isoimmat luut. Siitä vielä selvittiin, mutta sitten iskettiin (varovasti, se on oikea luu, sangen hauras) käteen seulaluu (os ethmoidalis), ja siitä piti sitten kertoa kaikki mitä tietää. Tuli hetkeksi lievä "ÖÖÖööÖÖÖ" -olotila. Mutta kunnialla selvittiin ja pääsin läpi. Wohoo.
Seuraavalta tunnilta olin pois. Anteeksi. En jaksanut. Enpä ollut ainoa, käräytänkö muutkin ;) ??
Harjoitustunnin sain jotenkuten rämmittyä läpi. Iski epätoivo, josta avauduin Petterille. Onneksi kiltti opettaja-setä sitten kärsivällisesti selitti urpolle, että miten kuvataan korvalokerostot ja orbitat. Ehkä  on jotain toivoa päästä ensi viikon näyttökokeesta läpi. EHKÄ.
Ah, ihanaa, koulu tältä viikolta ohi. Huomenna teemme ryhmätyötä (yök.) Tiiun ja Marin kanssa, toivottavasti päästään reippaasti alkuun.. Mitään niin paljon inhoa kuin ryhmätöitä. No, vielä enemmän inhoan kirjallisia töitä (YÖK). Ei ryhmätöiden tekeminen sinänsä olisi niin kökköä ellei a) aina olisi jollain jotain menoa ja pitää sopia tapaamiset sitten kummallisiin aikoihin, b) aina saatana täytyy tehdä niitä koulun jälkeen, ihmisillä on muutakin elämää, haloo? ja c) loppujen lopuksi siitä omasta työstä saattaa jäädä jotain mieleen, mutta muiden aiheista ei sitten ole mitään käsitystä. Vaikka ne yhdessä "puretaan" ja niistä "keskustellaan", niin eipä siinä mitään jää "aivoihin."

Lukubuumi on taas iskenyt. Pitkän aikaa oli melko nihkeää tarttua mihikään kirjaan, nyt niitä on tuossa pino. Herman Hessen lasihelmipeli on edelleen kesken. Ihana kirja, mutta saakelin pientä tekstiä ja etenee hitaasti, vaikka olenkin nopea lukija ;) Pari päivää sitten aloittelin Sormusten Herraa uudestaan, olen aivan koukussa! Siitä on vuosia, kun viimeksi kirjan luin, ja nyt en malttaisi laskea sitä käsistäni. Viime yönä näin jotain Sormusten Herraan liittyvää unta, olinkohan unessa hobitti :) ? Sen lisäksi menin ja lainasin koulun kirjastosta mielenkiintoisen historiakirjan nimeltään "Turun linnan kolme Katariinaa." Kirjan nimi kertonee aiheesta kaiken olennaisen. Turun linna on yksi lempipaikkojani tässä armaassa kotomaassa, ja linna historia on aina kiehtonut, en ole koskaan ehtinyt perehtymään. Nyt aloitan perehtymisen ;) Suunnittelen kovasti tänä vuonna käyväni taas linnassa, ehkäpä otan Roopen mukaan opintoretkelle. Äiti kouluttaa :P

Viikonloppuna oli Nerveseedin keikka Varissuon Bassossa. Hyvä keikka, hyvä meininki. Kauhea känni. Tuli taas otettua "pari" liikaa, mutta kun oli vauhti päällä ja mukavaa seuraa.. Ilta ei päättynyt ihan toivotulla tavalla, mikä lienee vaikuttanut tämänkin viikon "emmäjaksa, argghh, perkele" -olotilaan, mutta kyllä se tästä.

Palautin yhden yksilötehtävän (kirjallinen työ, yök), joten sitä ei tarvitse enää murehtia. Nyt kun sen ryhmätyön (yök) saisi valmiiksi piakkoin.. Ensi viikolla on sitten tosiaan näyttökoe, joka sisältää yhden pään alueen kuvauksen ja yhden kuvauksen vartalon/yläraajan/alaraajan alueelta. Tietokoneen A-ajokortin teoriaosuuden koitan myös suorittaa ensi viikolla. Opinnot etenevät ihan mukavasti, siihen olen tyytyväinen.

Ja sitten päivän kohokohta: Lunalla ei ollut äsken vaippaa. Luna kakkasi housuihinsa. Paljon.