kesätyöt A-röntgenissä sujuivat paremmin kuin hyvin, aivan ihana paikka ja sinne tahdon takaisin. Eiköhän sitten ensi kesänä taas..

Neljänneksi viimeinen työharjoittelu U-röntgenissä alkoi, natiivikuvauksen saralla ei hirveästi ole uutta tiedossa, mitä nyt kallopöydän käyttö ja OPG-kuvakset, joita olen viimeksi tehnyt joskus vuonna kivi ja papu. Toivon pääseväni seuraamaan mammografioiden tekoa, ja mahdollisesti myös lasten ultraääniä.

Joulukuussa lähdetään Tonyn kanssa neljäksi päiväksi Müncheniin, jipii :) Matkailu <3 Haaveissa siintää vielä Rooma, Irlanti, Kanada, Islanti... ja tietysti ikuinen suosikkini Skotlanti, sinne täytyy päästä takaisin.

Pääsen ihanan tyttövaavin kummitädiksi, voi ihanuus :) Toista kummityttöstä pitäisi käydä moikkaamassa lähiaikoina, on taas liian pitkä aika siitä kun näin Pallon viimeksi <3

Omat lapsoset voivat ihan mainiosti. Roope alotti kiekkokoulun taas, luistelu on hiukan hakusessa puolen vuoden tauon jälkeen, mutta pojan sinnikkyydellä kyllä homma etenee ihan hyvin, en ole huolissani. Luna-prinsessani siirtyi päiväkodin vauvaryhmästä "isojen" lasten ryhmään.. snif.. On kovin tomera ja omatoiminen.. ja omapäinen..

Meille muutti kaksi karvaista kaveria asumaan, kissaherrat Martti ja Mörkö. Martti on pidättyväisempi, mutta öiseen aikaan kovasti tunkee lähelle ja puskee naamaan. Mörkö ei pelkää mitään ja syö kaiken. On veljeään huomattavasti suurempi -ja karvaisempi- eikä taatusti arkaile minkäänlaisia asioita. Melkoinen sylivauva Mörkökin on.