Nyt on jo toukokuu... Kaipaa tämäkin blogi pientä updatea :D
Elikkäs. No, koulu on painanut päälle koko kevään. Järjetön määrä kirjallisia töitä ja kaikkea muuta shittiä. Torstaina pitäisi palauttaa kirjallisuuskatsaustehtävä.. Ei mitenkään jaksaisi aloittaa, mutta tänään on saatava edes johdanto tehtyä.. Ja jos sitä opinnäytetyöhön liittyvää yleisosaa kirjoittelisi hiukan..
Olen taas ihan väsynyt, Luna on kipeä, edellispäivänä oksenteli, nyt on pari päivää ollut aivan veltto ja voimaton. Ei syö, ei leiki, ei jaksa mitään. Itkee, että alaselkä sattuu. Käytiin antamassa pissanäyte tänään, viljelyn tulokset pitäisi saada huomenna. Meinasi palaa päreet terveysaseman "herttaisen" labrahoitajan kanssa, jos en olisi ollut niin huolissani Lunasta niin olisi varmaan tunnetusti räiskähtelevä temperamenttini taas päässyt oikein valloilleen. Ei jumalauta sentään minkälaisia ihmisiä päästetään terveysalalle töihin... Kyse on sentään sairaasta lapsesta..... Huomenna on lasten neuvolakäynnit, Lunalla on lääkärintarkastus.

Vappu meni töiden merkeissä. Olin vappuaattona aamuvuorossa ja vapunpäivänä samoin. Vapunpäivänä käytiin tivolissa luokkakaverini ja hänen lastensa kanssa. Kivaa oli :) Roope uskaltautui äidin kanssa vähän hurjempaan laitteeseen, en tiedä kumpi kirkui enemmän, minä vai poika ;)

Lasten synttäreitä tossa vietettiin, Luna täytti 3 vuotta ja Roope 6. Roopen eskari alkaa elokuussa, ensi vuonna pieni poikani on jo koululainen! Snif.. Roope oppi tuossa taannoin lukemaan kun oli vielä 5v. Nyt lukee innokkaasti kaiken mitä eteensä saa, osaa myös kirjoittaa sanoja. Välillä ne ovat vähän hassuja, kuten autopiirustukseen kirjoitettu "verari" :D Ilmeisesti piti olla Ferrari ;) Mutta yritys on kova. Hyvä poika <3

Luna sai synttärilahjaksi ensimmäisen oman Bratzin :D Tästä se sitten lähtee... Onneksi My Little Ponyt ovat vielä ihan ykkösiä.

Istun tässä koneella enkä saa sitä helvetin kirjallista työtä aloitettua.. Väsyttääkin aivan tolkuttomasti, Luna itkuili koko viime yön ja pidin neidille seuraa, nukuttiin olkkarissa samalla patjalla. Vähän ahdasta oli, onneksi lattiatilaa riitti ;p